Instructor de pilates si nutritionist, Irina te poate ajuta sa iti atingi cea mai buna versiune a ta. Ca instructor de pilates te poate aduce la cea mai buna, frumoasa si armonioasa forma fizica, iar ca si consilier nutritional te poate ajuta sa dobandesti un stil de viata sanatos.

A terminat Facultatea de Kinetoterapie si a urmat diferite cursuri de specialitate: Instructor de Pilates Matwork Beginner & Advanced, Curs de Personal de trainer si Tehnician Nutritionist si in cadrul Fysio Tape Academy Netherlands, cursul de Specialist bandajare neuromusculara generala si supraspecialitate in Sport.

Experienta profesionala din ultimii cinci ani este legata de lucrul cu sportivii de performanta, respectiv loturile nationale de ciclism, atletism, echipa nationala de baschet feminin, pentru acesti sportivi fiind preparator fizic si nutritionist in cadrul competitiilor nationale si internationale.

Metoda pilates a completat lucrul cu sportivii de performanta, lucrand atat pe partea de recuperare medicala si posturala, cat si pe partea de modelare fizica. Ca instructor de pilates a lucrat impreuna cu diferite categorii de persoane de la adolescenti, adulti pana la seniori. Irina te poate ajuta si in perioada pre si postnatala, pilatesul avand  un impact mai scazut in ceea ce priveste efortul fizic, ceea ce il face sa fie o activitate sportiva recomandata femeilor insarcinate.